By Terry – Cheek to cheek

För ett tag sedan köpte jag rouget Cheek to Cheek från By Terry, ett vattenbaserat rouge med körsbärsextrakt, och det har snabbt letat sig in på listan över mina favoritrouge. Jag som har torr hy gillar krämrouge och flytande rouge, och det här är inget undantag. Det ger en mjuk färg som smälter fint in i huden och ser ut som en naturlig rodnad, som efter en rask promenad i lätt kyla. En droppe räcker till att ge en lätt färg på kinderna, och det går bra att bygga upp intensiteten med fler lager. Som en extra bonus doftar rouget underbart av körsbär. Dessutom är det superdrygt och kommer troligtvis att räcka i evigheters evighet. Kostar 299 kr och finns bland annat att köpa hos BeautyTheYouWay. Här har jag använt Cheek to Cheek på både kinder och läppar. Det står inget om att det ska vara ett Cheek and lip stain, men man kan ju alltid prova. Det funkar bra tycker jag, men snyggast effekt får man nog på kinderna, trots allt.

IMG_0792 (2)In English: I really like the water-based Cheek to Cheek rouge from By Terry. It gives a really natural flush, blends beautifully with the skin and gives a good colour pay-off. Besides it smells wonderfully of cherries! Here I’ve added Cheek to Cheek both to cheeks and lips. It’s not a cheek and lip product, but I thought I should give it a try. I prefer the effect it has on my cheeks, though.

8 tankar på “By Terry – Cheek to cheek

 1. Vad kul att du gillar det, och vad snyggt och naturligt på huden. Detta är det enda blush/färg till kinderna jag inte har från By Terry. Det får åka in på önskelistan:)

  • Ja det är absolut värt att testa. Ger en väldigt naturlig rosighet som jag tokgillar. Jag har ju inte så mycket från By Terry ännu, men har blivit sugen på en massa grejer efter att ha läst om de produkter som du har recenserat!

 2. Hej! Googlade runt lite på sminkspegel och hamnade på din blogg. Såg att du hade beställt den under 2014, men lyckades inte hitta något annat inlägg om den. Hur tycker du att den funkar? Har nämligen läst att dimmern går sönder osv… Och vill inte lägga soppas mycket pengar på någonting som kanske inte ens är bra. Så skulle du rekommendera den? Funkar den bra? 🙂

  • Hejsan! Ja, det blev aldrig av att skriva någon recension av spegeln – kanske något att ta tag i snart? Jag är i alla fall nöjd med spegeln so far. Det enda jag har attanmärka på är att två lampor gick ganska snabbt, vilket var lite märkligt. Dimmern har inte pajat för mig åtminstone, men jag använder den å andra sidan inte så mycket heller. När jag sminkar mig vill jag ha full belysning, så i ärlighetens namn tycker jag att dimmern är lite överflödig. Ska jag vara helt ärlig tror jag inte att det är så jättestor skillnad mellan speglarna man köper från sminkspegel.se och t.ex. Musik-lamporna från IKEA, som kostar 299 kr/styck. Köper du två sådana och sätter på varsin sida av din sminkspegel har du fått riktigt bra belysning till ett bra pris. Sedan handlar det ju om vilken sorts lampor du sätter in, och om du köper Ikeas variant har du ju mer pengar över till att investera i riktigt bra lampor som ger så naturligt ljus som möjligt.

   • Aha okej tack! För har kollat på Ikeas variant men tyckte den vita var mycket finare.

    Har även läst att man kan köpa led lampor till spegeln så man får lite mer ”naturligt” ljus. Så ska nog testa mig fram. Men tack för svaret! Grym blogg förresten 🙂

 3. Ser ju hur vackert ut som helst, as usual! 🙂 Jag har kikat lite på de olika rougen men i te bestämt vilket ännu. Jätteroligt att få din åsikt om detta och det ser väldigt fräsch ut! Ska kolla upp, tack för fin bild på dig med rouget på! Kram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.