Härmat: A Model Recommends Burberry look AW 15

Om ni har missat A Model Recommends YouTube-kanal (hon har även en blogg) kan jag rekommendera er att kolla in henne. Ruth Crilly är en fotomodell som bl.a. jobbat mycket med Pixiwoo-tjejerna. Hon gjorde ett samarbete med Burberry för några veckor sedan och återskapade deras höst- och vinterlook för 2015. Hon visade bland annat en teknik där hon blandade svart ögonskugga med en skimrig ansiktsprimer och fick en jättefin skimrig krämskugga, eller snarare en flytande ögonskugga. Det var jag ju tvungen att testa förstås, så jag blandade lite svart skugga med Vita Liberatas Illuminating skin finish i nyansen Latte Light. Så här blev resultatet, lite kladdigt blev det, men jag gillar effekten. Den blir liksom skir och sotad samtidigt!

IMG_0852 IMG_0855

4 tankar på “Härmat: A Model Recommends Burberry look AW 15

    • Tack! Njae, har inte hårdtestat, men tvivlar på att hållbarheten är särskilt bra. Men nu är det ju lite trendigt med den grungeiga loken med ögonskuggan i veck. Tänker på Macs nya eye glosses t.ex. Den stilen är nog inget för mig, dock:-) men testa gärna och rapportera hur länge det håller. Om jag inte minns fel var det här en av de sminkningar som åkte av strax efter fotandet till förmån för nästa look, så jag vet faktiskt inte hur länge det skulle kunna hålla 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.