Glad påsk!

Glad påsk allihopa! Jag har precis kommit hem från en veckas semester i Paris och Birmingham, så jag har varit lite frånvarande här på bloggen, med undantag för de tidsinställda inlägg jag gjort i ordning innan jag åkte.

Men nu är jag tillbaka. Jag har dock blivit lite irriterad kring ögonen så jag låter ögonsminket vara några dagar. Men med lite bryn och ett färggrant läppstift kan man få till en hyfsad påsksminkning ändå, även om svullnaden gör att jag ser liiite sömnig ut – vilket jag i och för sig är :-).

image

Jag kan nog tyvärr inte utlova några intrikata ögonsminkningar inom den närmaste tiden, men jag tänkte åtminstone återkomma med lite bilder från resan och så klart visa upp fynden från min franska och brittiska beautyshopping.

5 tankar på “Glad påsk!

  • Tack, detsamma! Nej, jag vet inte riktigt den här gången. Vanligtvis när jag blir svullen kring ögonen är det antingen pollen eller sömnbrist. Den här gången har jag dock fått eksem också, och det får jag aldrig annars. Men jag antar att det kan ha något att göra med resandet den senaste veckan. Under en veckas tid har jag bara använt nya produkter (tagit med allehanda provförpackningar för att spara plats), suttit på tre flyg med torr luft, utsatt huden för tre klimatombyten. Jag gissar att huden är lite pissed, helt enkelt 🙂 Får fjäska för den lite nu i påsk.

 1. Vackra Therese! Du ser lika fräsch ut som en nyponros, för att ta till lite slitna klichéer men det är sant! Tycker synd om dig att det satt sig på ögonen av alla ställen, inte kul! Love that lippy!!

  Jag väntar ivrigt på produktbilder från din utlandsshopping!! Älskar att köpa makeup (och kläder mm!) på resande fot! Men försök att ta lite vila nu också mellan husfixandet!
  Många påskkramar till dig fina! 🙂

  • Tack, snälla du! Ja, det är lite segt, särskilt eftersom jag köpt flera ursnygga paletter som jag vill testa. Nåväl, jag ska försöka få ihop något inlägg om shoppingen så snart som möjligt, mellan avloppsrensningar och ihopskruvandet av ikea-möbler 🙂 Påskkramar tillbaka i stora lass!

   • Nej ta det lugnt bara! Jag blir lika glad för ett par bilder på hur paletterna ser ut som du köpt! Så kan du förtrolla oss med sminkningar senare! No hurry! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.