Rosaceatips: Catherine Hirons och dr Sam Bunting

För några veckor sedan lade jag upp ett inlägg med sminktips för personer med rosacea. Jag fick önskemål om mer tips, och därför tänkte jag försöka att återkommande lägga upp lite tips, länka till matnyttiga YouTube-videor, webbsidor och annat. Jag börjar med Catherine Hirons samtal med dr Sam Bunting om rosacea. Videon är ganska kort, men jag tycker att det är en bra introduktion i ämnet, så kan vi gå in på de tyngre grejerna längre fram 🙂

4 tankar på “Rosaceatips: Catherine Hirons och dr Sam Bunting

  1. Ser fram emot att följa ämnet 🙂
    Fick en tankeställare (igen) angående triggers när jag såg videon. Borde sluta dricka rött vin för visst märker jag hur det påverkar rosacean . . . men jag vill inte! /Ulrica

    • Ja rött vin är ju lurigt. Men man kan välja sina tillfällen, kanske. Jag märker t.ex. att socker och mjöl påverkar hyn, men ibland kan jag tycka att det är värt att ta den smällen. Man måste njuta lite av livet också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.