Haul: Paris

Nu shoppade jag inte så mycket i Paris att man kanske kan kalla det här för en haul – vi hade inte så mycket tid och valde att lägga den på annat än att springa i affärer. Men jag han slinka in på Monoprix åtminstone och kolla in deras sortiment. De hade en massa härliga storpack av de franska apoteksmärkena för nästan inga pengar alls, och så här i efterhand ångrar jag att jag inte köpte på mig en laddning härliga duscholjor och hudlotions.

Jag köpte i alla fall ett storpack micellärvatten från kultmärket Bioderma, som jag ser fram emot att testa. Jag blev ju hooked på micellärvattnet från REN, och det ska bli kul att se om detta är jämförbart i pris. Jag vet att det är många proffs som gillar det här micellärvattnet, och det borde ju finnas en anledning till det. Dessa två 500 ml förpackningar kostade dessutom mindre en 200 ml-flaska från REN så det är skapligt mycket billigare.IMG_1109Sedan köpte jag också aluminiumfri deo. Kicki Norman har höjt Ushuaïas aluminiumfria deo till skyarna, så jag har varit nyfiken på att testa länge, men de säljs bara i Frankrike, så de är inte så lätta att få tag på. Jag har testat flera olika aluminiumfria deodoranter utan att hitta någon som funkar på mig. Dessa funkar bäst av de aluminiumfria jag har testat. Det är bara någon gång som den inte har lyckats stå emot, när jag har rört mig mycket eller blivit väldigt stressad, men i sådana situationer finns det inte många konventionella deodoranter som funkar heller, så den här får helt klart godkänd. De ekologiska varianterna finns i tre dofter: vanilj, hibiskus och sedan en blå förpackning med någon doft som jag antar skulle vara lite fräsch, men som i min näsa mest doftade alkohol. Jag köpte med mig två vanilj och två hibiskus och hoppas att de räcker länge. Det blir lite dyrt att åka till Frankrike för att köpa deo.IMG_1112

5 tankar på “Haul: Paris

  1. Jätteroligt att du visar vad du fått med dig hem från Paris!! Och snart kommer Bioderma till Sverige, yay!! Blev väldigt sugen på deon, men ja det blir dyrt att åka och köpa den där! 🙂
    Kram!

  2. Pingback: Haul: Birmingham | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.