Winged eyeliner for hooded eyes – närbilder

Häromveckan lade jag upp en bild där jag hade testat att göra en eyelinervinge för sk. hooded eyes, efter Pixiwoos tutorial. Här kommer lite närbilder, eftersom jag tycker att det är så häftigt att en eyeliner som ser så extremt jättefet ut i närbild kan se så enkel och till och med diskret ut på lite håll. Jämför bilderna nedan:

IMG_1118 IMG_1124

3 tankar på “Winged eyeliner for hooded eyes – närbilder

  1. Det är ju hur snyggt som helst! Jag har använt samma teknik, och det är lätt att bli lite avskräckt att jag känner mig för mycket sminkad, men det är ju ändå bara vingen som syns! Så fint! 🙂

    • Tack! Ja, man känner sig ju jättesminkad, men det ser ju naturligare ut än man tror, och so what om man råkar se lite ”spacklad” ut! Att se naturlig ut är ju inget självändamål i sig. Om jag går till mig själv bottnar det nästan alltid i att jag är rädd för vad andra ska tycka, och det spelar ju faktiskt ingen roll!

  2. Pingback: Winged eyeliner for hooded eyes – Christmas edition | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.