Presenttips för män – hudvård för skonsam rakning

image I dag fyller den här skrutten år. Eftersom han är hyfsat intresserad av hudvård och lätt blir irriterad i huden efter rakning fick han två produkter jag tänkte att han skulle uppskatta. Jag köpte Smooth result shave oil och Post shave recovery mask, och han blev väldigt glad för båda. Smooth result shave oil ska användas före rakning för att förbereda huden för rakning och mjuka upp hårstråna. Post shave recovery mask ska användas efter rakning för att återställa huden, minska irritation osv. Hur det funkar återstår att se, men jag ska låta karln testa och återkomma med en rapport.

Förresten: Skincity har just nu 20 % rabatt på Elemis, så passa på om ni vill köpa något (och nej, jag är inte sponsrad, men jag gillar att dela med mig av shoppingtips).

*Inlägget innehåller affiliate-länkar. Mer information om detta hittar du på min policysida.

2 thoughts on “Presenttips för män – hudvård för skonsam rakning

  1. Är detta produkter till rakhyvel eller funkar till rakapparat? Min man har problem med röda prickar efter rakningen och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Grattis till din man!
    Kram! 🙂

    • Både och, skulle jag tro. De ska ju inte användas under själva rakningen, utan mer som före- och efterbehandling för att mjuka upp stråna och lugna huden efteråt, och det kan nog vara bra oavsett om man rakar sig med hyvel eller apparat. Min man rakar sig med både hyvel och rakapparat, dvs först tar han en omgång med rakapparaten och sedan tar han det sista med hyvel. Under själva rakningen använder min man Bulldogs rakgel för känslig hy (finns på Åhléns) och han tycker att det funkar bättre med den än med andra märken. Kanske vore något för din man att testa – det kostar inte så mycket heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.