Paula’s choice Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief*

Den här produkten med det milslånga namnet köpte jag när Skincity hade sin kampanj med 20 % på alla produkter från Paulas choice. Det är ett slags toner man ska applicera efter rengöring och före serum/ansiktskräm och som ska minska rodnader i blossande och irriterad hy. Återstår att se om det funkar. Jag återkommer med rapport när jag hunnit testa.

Paula's choice Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief

Paula’s choice Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief

* Inlägget innehåller affiliate-länkar. Du kan läsa mer om vad detta innebär på min policysida.

2 thoughts on “Paula’s choice Clinical Instant Calm Advanced Redness Relief*

  1. Den låter som gjord för din hud, hoppas du provar och att den funkar! Hittills har jag inte provat något från PC till ansiktet, men har några saker hemma som jag känner mig osäker på. Ska kolla upp dem före jag experimenterar i mitt lätt känsliga ansikte.
    Kram på dig i ösregnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s