Green eyeshadow

Jag använder ganska sällan grön ögonskugga, men när jag gör det dras jag till mer skogsgröna nyanser, kombinerat med brända toner av brunt, som här, med Uninterrupted från MAC i globlinjen.

IMG_1670 (2)IMG_1663 (2)IMG_1746 (2)På den sista bilden hottade jag upp sminkningen med lite ljusare grönt skimmer och blått i ögonvrån. Men jag vet inte riktigt vilket jag gillar mest, lutar kanske åt den lite mörkare och dovare sminkningen. Ursäkta mina oborstade bryn på sista bilden, skogshuggarbrynen som jag ärvt efter min far gör uppror titt som tätt. Jag har lärt mig leva med det 🙂

4 tankar på “Green eyeshadow

  1. Jag gillar gröna ögonskuggor! Nästan hela skalan av grönt, men de jag tycker är finast är de mossgröna, khaki och de mörkare. Sen går det i en skala mot ljusare och de mest neongröna har jag lite svårt för. Annars är just grönt och lila de färger jag har utöver min stora djungel av beige/brun/taupe/nude-träsket! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.