Dagens look med Shu Uemura

Jag hade inte tänkt lägga upp den här looken, eftersom jag blev besviken över bilderna, som inte alls gör sminkningen rättvisa. Ni vet, när man gör en sminkning och är riktigt nöjd med färgkombon, fotar den, och när man ser bilderna kommer inte färgerna fram alls. Nåväl, ni som själv har försökt fota er egen sminkning vet vad jag menar. Ibland blir bilderna snyggare än vad sminkningen är i verkligheten, ibland blir det tvärtom. Men eftersom jag har lagt ned tid på att  göra sminkningen, fota den och redigera bilderna kändes det synd att inte använda dem. Det får bli en övning i att släppa lite på prestationskraven.

Ögonskuggorna är den gröna och den guldskimriga i Shu Uemura-paletten jag köpte i Birmingham, och ögonpennan är en lilaskimrig från Sephora. Ögonskuggorna ser väldigt skira ut på bilderna, men i verkligheten kommer det gröna fram bättre och blir lite mer som en mjuk sotning med skimmer på mitten av ögonlocket.

Shu Uemura custom quad Shu Uemura custom quad palette

2 tankar på “Dagens look med Shu Uemura

  1. Åh så vackert! Du behöver inte alls ha det allra mest perfekta, det ser jättefint ut ändå! Jo jag vet hur prestationskrav känns, verkligen, men det ser i alla fall jättefint ut1 Både med den lila pennan som jag tycker mycket om och guld och grönt är ju några av mina favoritfärger!

    Ha en fin kväll, de få timmar som är kvar av vår nationaldag!
    Kram!

    • Tack snälla du! Det är svårt när man själv har bilden i huvudet av hur det ”egentligen” skulle se ut, men får påminna mig själv att det är bara jag som har den bilden i huvudet. Alla andra ser ju bilden utan förutbestämda meningar om hur det ”borde” se ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.