bareMinerals Pop of Passion – recension*

Pop of Passion är en nyhet från bareMinerals som lanseras den 15:e juni. bareMinerals kallar det för ett ”lip oil-balm”, vilket är ett passande namn, eftersom det är ett färgat läppstift/balsam som innehåller jojobaolja, solrosolja och passionsfruktsfröolja. Pop of Passion finns i åtta nyanser, och jag har fått hem nyansen Plumberry Pop, som har den sortens bäriga nyans som jag gillar så mycket. Den drar åt mörkrosa/plommonhållet och ger lätt till medium täckning. Med ett snabbt svep över läpparna får man ett skirt resultat. Vill man ha mer tryck i färgen går det att bygga upp till mediumtäckning. Det är mycket skönt på läpparna och torkar inte ut dem, som många färgade läpprodukter gör på mig.

IMG_1632

Det här har blivit en vardagsfavorit hos mig. Den senaste veckan har jag knappt hunnit eller orkat sminkat mig, men med några snabba svep över läpparna med det här läppbalsamet ser jag snabb lite piggare ut. Dessutom nöts färgen av snyggt och blir inte ojämnt och fult efter några timmar, utan lämnar snarare en diskret stain på läpparna. Perfekt för vardagsbruk, eftersom jag gillar att ha lite färg på läpparna även till vardags, men inte alltid hinner/kommer ihåg att bättra på läppfärgen under en hektisk arbetsdag.

IMG_1804

*Produkten jag skriver om i det här inlägget är ett pressprov, vilket innebär den har skickats till mig för påseende, utan krav på motprestation. Detta har inte påverkat min bedömning av produkten. Du kan läsa mer om detta på min policysida.

1 tanke på “bareMinerals Pop of Passion – recension*

  1. Pingback: BareMinerals Pop of Passion | BeautybyDonnachic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.