Dagens look signerad Sleek

Förra helgen var mina föräldrar på besök, så det var fullt upp mest hela tiden. Trodde inte att jag skulle ha tid att göra några sminkningar för bloggen, men på lördagen vaknade jag klockan halv sex och kunde inte somna om, så då smög jag upp och sminkade mig i lugn och ro medan resten av huset sov. Jag mixade några lila toner från Sleek-paletterna Vintage romance och Garden of Eden. Sedan suddade jag i kanterna med en sepiafärgad skugga från Vintage romance-paletten. Eyelinern är brunlila Havoc från Illamasqua, som är en av mina favoriter. Jag gick lite högre upp med skuggan inne vid ögonbrynet än jag brukar. Ska nog göra det lite oftare, jag gillar det!

IMG_1843 IMG_1844

4 tankar på “Dagens look signerad Sleek

  1. Oj så snyggt! Du har helt rätt, superfint att gå upp en bit med färgen. Det måste jag testa, borde vara bra för mina hooded eyes!

    Du fick sån snygg färg på din Pop of Passion, så jag blir sugen på den oxå trots att jag är mycket nöjd med min rödare variant!

    Ha en fin sommarkväll!
    Kram!

    • Tack, ja jag tycker absolut att du ska testa, kan tänka mig att det skulle vara supersnyggt på dig. Jag är jättenöjd med färgen, det är precis min typ av nyans. Din röda var också jättesnygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.