Nytt bloggtema: inredningsinspo

Nu har det varit sådär tyst här några dagar igen, och det blir väl så när man har gått och köpt på sig ett hus. Man måste prioritera vad man lägger tid på ibland. Helgen som gick har vi t.ex. skissat på ett burspråk, så himla kul och det kommer att bli så fint!

Jag slits alltså lite mellan husprojekt och bloggandet, men huset är inte bara av ondo för bloggen, tvärtom har jag fått en hel del inspiration när jag har inrett de olika rummen här hemma. Jag har inspirerats mycket av både skira och dova pasteller, röktonade glas och kristaller och lite murrigare färger blandat med guld och mässing från vårt bibliotek.

Inspirationen saknas alltså inte – jag har bara inte hunnit utföra alla idéer jag fått. Därför hade jag tänkt dra igång ett litet minitema med inspiration från de färger och material jag har inrett med hemma. För att ge mig själv en liten spark i baken, så att säga. Vad tror ni om det?
IMG_1806 IMG_1810 IMG_1822 IMG_1827

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.