Annorlunda midsommar

Midsommaren regnade bort här i Stockholm, så vi bestämde oss för att bara vara hemma och ta det lugnt. Låter kanske tråkigt, men det var ett av de skönaste midsommarfiranden jag varit med om. Så härligt att bara vara, slippa frysa och bli blöt. Visst kan man ha roligt trots dåligt väder, men ibland vill man bara kura ihop sig och njuta av takdroppet från insidan.

Sminkningen jag gjorde på midsommarafton var ungefär som midsommarvädret, dvs inte vidare somrig. Men man måste inte alltid gå efter säsongsfärgerna. Jag sminkar mig mer efter humör, väder och stämning. Vissa skulle säkert säga att det här är en höstsminkning, men för mig är det helt enkelt en regnig-midsommar-sminkning. Ögonskuggan är bareMinerals Ready Eyshadow 2.0. Duon jag har heter The Magic Touch, och nyansen jag har använt här heter Flicker. Den här duon fick jag som pressprov på ett event som Dermarome anordnades i mars, men jag har inte tagit mig för att använda den ordentligt förrän nu, dumt nog, för jag gillar den verkligen! Pigmenteringen är bra och skuggorna glider på jämnt och fint.

bareMinerals Ready Eyeshadow 2.0 - Flicker bareMinerals Ready Eyeshadow Flicker bareMinerals Ready Eyeshadow 2.0 The Magic TouchHelheten blev som ni ser ganska murrig och lite ”höstig”, men jag gillar det! Läpparna är signerade Maybellines Color drama i nyansen Berry Much. Älskar formulan på Color drama-pennorna, har nästan alla färger. Berry Much är en av favoritnyanserna.

Maybelline color drama Berry much + bareMinerals Ready Eyeshadow Flicker Maybelline Color drama Berry much + bareMinerals Ready Eyeshadow Flicker Maybelline Color Drama -  Berry Much *Inlägget innehåller affiliates-länkar. Mer info om detta finns på min policysida.

2 thoughts on “Annorlunda midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.