Tropical makeup look

Förra veckan hade vi sommarfest på jobbet med Hawaiitema. Det här är inte den sminkning jag hade då, men väl en sminkning på samma tema, tropiskt, somrigt och färgstarkt med mycket bronzer.

tropical makeup

Tropisk makeup Tropisk ögonsminkning Tropisk ögonsminkningBronzern är ett mineralpuder från Vita Liberata som används ovanpå foundation eller dagkräm. förutom den tillfälligt kosmetiska effekten ska den även ge en brun-utan-sol- effekt. Jag har bara använt den ett par gånger, och då ganska sparsamt, så jag har inte sett någon BUS-effekt att tala om, men den är himla fin som bronzer. Och den medföljande borsten är mjuk som änglafjun i ansiktet!

IMG_2027 IMG_2031

*Inlägget innehåller pressutskick.

2 tankar på “Tropical makeup look

  1. Snyggt! Då är vi lika du och jag. Jag använder hur mycket makeup som helst på min semester och snart har jag tre hela veckor att måla mig på 🙂 Jag läste även förra inlägget.. det ska bli spännande att se vad du har hittat på.

    • Tack! Härligt med semester framför sminkspegeln. Det är så otroligt avkopplande att bara sitta och pilla med färger och penslar helt krav- och prestationslöst! Hoppas du får en jätteskön och avkopplande semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.