Sommarpaus

Hoppsan! Högsommarvärmen slog till och jag råkade visst glömma att jag hade en blogg! Jag har inte suttit framför datorn alls de senaste dagarna, och det har varit välbehövligt. Några bilder på dagarna som gått genom min mobil (ursäkta kvaliteten, de är tagna med min gamla mobil med dålig kamera).

image

Kvällsdopp efter jobbet

image

Sommarläsning

image

En dag (i skuggan) vid stranden

Nu håller jag på att förbereda ett inlägg med sommartips för personer med rosacea. Stay tuned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.