Semester

Hörrni, jag fick precis semester! Nu kommer jag ha mer tid till att experimentera med smink och pröva nya idéer. Och om vädret fortsätter som det har gjort på försommaren kan jag lika gärna sitta inomhus framför datorn och blogga också. Men nu ska jag först pusta ut i några dagar, så återkommer jag till veckan med full kraft.mage_11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.