Så fixar jag sommarbasen

Tänkte visa er hur jag gör min favoritbas den här sommaren. Den här sommaren har ju inte direkt gått till historien som den varmaste i mannaminne, så jag har inte behövt tänka mer än vanligt på hållbarheten. SPF använder jag däremot alltid alltid, oavsett väder.

Börjar med ett bart ansikte (obviously)
IMG_2545Applicerar därefter Vita Liberata Illuminating Skin Finish i färgen Latte light. Som ni ser är den ett par nyanser för mörk för mitt bleka ansikte den här solfattiga sommaren, men oroa er inte, jag ska korrigera färgen senare.IMG_2548Det gör jag med bareMinerals Complexion rescue* (recension här). Det är en färgad dagkräm med SPF 30 som jag har använt flitigt den här våren och sommaren.IMG_2552De dagar jag vill ha lite ökad täckning applicerar jag ett tunt lager puderfoundation. Det går bra med både löspuder och pressad puderfoundation, här har jag använt pressade Sensai Total Finish Powder Foundation. IMG_2559Sedan lägger jag till bronzer och rouge efter behag. Highlighter brukar inte behövas, eftersom både Illuminating Skin Finish och Complexion rescue ger så fin lyster i sig själva.IMG_2580Stjärnprodukterna i min semesternecessär.IMG_2558*Inlägget innehåller affiliatelänkar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.