Lookfantastic Beautybox augusti 2015

När jag lade en order hos lookfantastic häromveckan fick jag beautyboxen för augusti med på köpet, eftersom jag handlade för så ohemult mycket pengar. Det här var första gången jag handlade hos lookfantastic och jag har aldrig (såklart) testat deras beautyboxes heller.

Jag prenumererade ett tag på Glossybox när det konceptet var nytt, men jag avslutade prenumerationen när jag tyckte att det började bli lite samma saker som kom varje månad. Men den här boxen kändes ny och spännande, och dessutom fick jag ju den på köpet!

IMG_3221

Boxen innehöll:

bellápierre cosmetics – Cosmetics Shimmer Powder
Ett skimrande löspuder som gränsar mot glitter i mina ögon. Det står i beskrivningen att den kan användas som highlighter, men jag skulle nog inte använda den som highlighter i ansiktet, eftersom det faktiskt ger mer av en glittereffekt än det mjuka skimmer jag vill ha av en highlighter. Jag kan dock tänka mig att det här passar perfekt om man vill göra sin ögonmakeup lite mer festlig. Det blir nog jättesnyggt att dra denna över en svart eller mörkgrå sotning.

Omorovicza – Queen of Hungary mist
En ansiktsmist med en härligt doft som påminner om typ … Jenka? Kan det vara det? Jag gillar i alla fall doften, men provflaskan är lika liten som de små parfymproverna man brukar få, så det räcker nog inte tyvärr till många spritsar i ansiktet. Jag hade jättegärna haft en lite generösare provstorlek för att kunna känna på produktens effekt lite mer, inte bara känna den förvisso härliga doften.

Alterna Haircare – Caviar CC Cream 10-in-1 Complete correction
Det här är en leave-in produkt som ska ge fukt, skydd, stadga, glans vård och jag vet inte allt. Doftar trevligt och har en skön konsistens. Har inte testat än men ser fram emot att göra det.

Beauty Works – 10-in-1 Miracle Spray
Ännu en tio-i-ett hårprodukt, den här gången i sprayform. Lovar ungefär samma sak som ovan, fast i sprayform som sagt. Jag kan tycka att det är lite fantasilöst att ha två så snarlika produkter i samma box, men produkten i sig verkar trevlig. Doftar gott, åtminstone. Vad det gör för håret återstår att se.

Rimmel – Wonder’Full Mascara with Argan Oil
Alltså, jag har inte använt Rimmel sedan jag gick i högstadiet och det var det enda smink jag hade råd med. Min första ögonskuggepalett var från det märket och var högt älskad, även om kvaliteten var under all kritik. Ska bli spännande att se vad jag tycker om den här mascaran, om kvalitetsutvecklingen har gått framåt eller inte 🙂

Eve Lom – Cleanser
Det här var den produkt som jag blev gladast för i boxen. Jag älskar rengöring i balsam- och krämform, och jag har hört mycket gott om den här. Perfekt resestorlek också. Vi håller på och planerar en resa i höst, och om den blir av får den här garanterat följa med i necessären!

3 tankar på “Lookfantastic Beautybox augusti 2015

  1. Lookfantastic är i särklass den mest besökta och bästa UK-sida (el eg världssida) som jag köper beauty från. Det har pågått länge, men tyvärr tycker jag deras priser har stigit lite väl mycket?! Men de har ju jämt kampanjer och köpkoder så vi ska shoppa ännu meeer! 🙂
    Kram på dig, Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.