Clarins starter kit – hydration booster

Jag köpte nyligen ett litet kit med tre populära Clarins-produkter i reseförpackningar, Gentle Foaming Cleanser, HydraQuench Cream och Beauty Flash Balm, alla i 30 ml-förpackingar. Det som fick mig att köpa kitet var främst hypade Beauty Flash Balm, som jag länge varit sugen på at testa. Jag tror inte att jag har läst ett enda negativt ord om den här produkten i de recensioner jag har kommit över. HydraQuench Cream kan säkert passa min yttorra hy också, däremot är jag lite mer skeptisk till rengöringen. Alla rengöringar som innehåller ordet foaming brukar gå bort för mig, men jag ska åtminstone testa innan jag dömer ut den. Och skulle den inte funka tycker jag nog ändå att det var värt att betala 99 kr bara för att få testa Beauty Flash Balm.

Jag har bara använt Beauty Flash balm en gång än så länge, men jag börjar redan förstå vad alla snackar om. Återkommer när jag har testat ordentligt.

IMG_3228

3 tankar på “Clarins starter kit – hydration booster

  1. Clarins gör riktigt fina produkter! Jag vet inte hur många små minituber av Beauty Flash balm jag har hemma, då de oftast kommer med i alltifrån tidningsprenumerationer till extra grej vid olika köp. Den är verkligen värd sin status som Clarins mest populära produkt! Hoppas du gillar resten! 🙂
    Kram kram!

  2. Denna rengöring räddade min oljiga sommarhy. Hydraquence däremot (tom den för komb. hy) är för torrisar. Brukar åka fram så där i jan för min del. /Hemmalena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.