Bloggen 2 år!

I dag fyller min lilla blogg två år. Är lite kluven till det – dels känns det som om jag har bloggat mycket längre än så, samtidigt har jag svårt att fatta hur snabbt tiden springer iväg.

Jag ska inte göra någon stor tillbakablick, men jag har tittat lite på vilka inlägg som varit de mest populära de här två åren.

Inläggen med flest träffar under 2014 var mitt inlägg om hur man får sin foundation att hålla hela dagen, samt mitt inlägg om Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick i nyansen Walk of Shame. Det är för övrigt fortfarande ett av de mest besökta inläggen.

IMG_7388red IMG_7424red

Det populäraste inlägget hittills under 2015 är utan konkurrens min dockstyling som jag gjorde tillsammans med Oktober nr.9. Det var också helt klart det roligaste projektet i år. Vi får se vad hösten bjuder på för spännande!

IMG_3028

 

4 tankar på “Bloggen 2 år!

 1. Åh men bästa Therese, största möjliga GRATTIS till dig på 2-årsdagen!!! 🙂 Du fyller alltså samtidigt som jag, men det dubbla, haha!! 🙂

  Din blogg inspirerar mig väldigt mycket, dina sminkningar, dina experiment, din humanistådra såklart, alla vackra och helt unika sminkningar och att du är så genuin och varm som person!

  Handen på hjärtat, jag läser faktiskt inte många bloggar alls, konstigt nog! (bättring!) men jag försöker iaf att skriva en rad på de få jag läser! Som din, fast det kan dröja mellan varven.

  Hoppas att du tänker, vill och kan fortsätta på samma vis, att gå på din egen känsla!

  Tack för en jättefin blogg Therese! 🙂
  Varm kram, Lotta

  • Men åh, tack snälla du för de värmande orden. Jag är själv dålig på att läsa andras bloggar, och är inte lika duktig på att lämna kommentarer som du är, men det är alltid lika trevligt att kika in hos dig, och den här delen av bloggandet hör ju till det bästa – att träffa så fina, generösa och varma människor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.