Min ögonbrynsfadäs

För ett par veckor sedan ville jag bättra på färgen på brynen och färgade dem med min vanliga brynfärg från Coloran. När jag tvättade bort färgen var mina ögonbryn … orangea. Jag fattade inte vad som hänt, men antog att färgen blivit dålig. Den var inte precis ny. När jag var till min hudterapeut fick hon ställa allt till rätta. Enligt henne kunde det bero på att jag nyligen hade använt brun-utan-sol när jag färgade brynen. Hon fick färga brynen två gånger och mycket mörkare än vanligt. I början kände jag mig lite som kakmonstret, men jag vande mig efter några dagar, och nu gillar jag det. I takt med att hösten träder in och min hy blir blekare tror jag att det blir extra snyggt med ett par mörka, dramatiska ögonbryn

Jag håller på att spara ut dem också, eftersom jag vill ha lite kraftigare och mindre polerade bryn. Ska förstås putsa dem lite vad det lider, men först ska jag bara låta dem frodas ett tag.

IMG_3365

2 tankar på “Min ögonbrynsfadäs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.