Les feuilles mortes – Autumn leaves

Lite förutsägbart kanske, men nu när det börja krypa mot höst blir jagl ite inspirerad att använda lite mer typiska höstfärger – roströda, guldiga och murrigt brungröna nyanser. Här en liten kombination av guld och rostrött. Någonstans i slutet av september brukar jag dock få överdos och slå över till något helt annat, typ bubbelgumspasteller eller typiskt sommartropiska färger. Mitt behov av variation tillåter inte för ihärdigt grottande i säsongsfärger. Men än så länge hakar jag på hösttrenderna!

IMG_3380 IMG_3388 IMG_3433 IMG_3466

Passar även utmärkt till glasögon!

2 tankar på “Les feuilles mortes – Autumn leaves

  1. Omg, du inspirerar mig otroligt att börja plocka fram allt annat än nudepaletterna, haha!!! Du är ju kanonsnygg i dina fantastiska kreationer! Jag ska försöka komma ihåg att inte vara så fyrkantig och förutsägbar! 🙂
    Kram på dig!
    Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.