Fixa lystern med puderprodukter

För några dagar sedan tipsade jag om hur du kan fixa lystern med krämprodukter, och jag tänkte att jag skulle göra ett motsvarande inlägg fast med puderprodukter. Det är ju inte alla som vill använda krämprodukter. Har man fet hy eller kombinationshy vill man kanske gärna använda puderprodukter för att slippa den värsta glansen, men man kanske vill ha lite lyster ändå.

Därför tänkte jag ta och visa hur jag får fram en fin lyster även när jag använder puderprodukter. Här har jag använt flytande foundation och pudrat bareMinerals Mineral veil över. Sedan har jag svept bronzer över kinderna och i globlinjen. På kindbenen och mitt på det rörliga ögonlocket har jag använt Youngblood Lunar Dust i nyansen Twillight. Enklare än så blir det knappast.

IMG_4112 IMG_4102

2 tankar på “Fixa lystern med puderprodukter

  1. Riktigt vacker och fräsch sminkning! Nu känner jag mig lite mer hemma. 😉
    Min comfortzone är mörka puder och ljusa highlighters på något vis varje dag jag sminkar mig. Går fort och ger snabbt resultat. Men inser att jag borde prova mer krämprodukter nu till höst och vinter.
    Tack för alla vackra sminkningar du visar!
    Kram!

  2. Tack, fina du! Ja, det är ju olika vad man trivs bäst med. Själv är jag lite ovan vid puder, och tycker nästan att huden stramar så fort puderborsten kommer i närheten, men jag fattar ju att det är mest psykologiskt :). Väljer jag bara ett puder som inte är alltför mattande brukar det funka bra, bara jag vänjer mig vid känslan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.