Culture of make-up

Smink, hudvård, skönhet och kultur i en salig blandning

Marc Jacobs Le Marc Lipstick – Miss Scarlet

5

Jag tänkte visa er mitt nya läppstift från Marc Jacobs – Le Marc Lipstick i nyansen Miss Scarlet, som jag köpte på Sephora förra veckan. Jag föll direkt för den varma, djupa nyansen, som känns klockren på hösten. Formulan är också helt fantastisk. Den är matt, vilket jag gillar, men den är ändå krämig och känns inte uttorkande på läpparna. Lite som Matte revolution lipstick från Charlotte Tilbury. Hållbarheten är över medel, skulle jag säga. Som hos de flesta ”vanliga” läppstift behöver färgen bättras på efter måltider men den nöts inte bort särskilt mycket, och dessutom nöts den bort på ett snyggt sätt. Så skulle du glömma bort att göra touch-ups under dagen är det ingen katastrof.

IMG_4510 IMG_4521 IMG_4584

På bilderna skymtar ni också ett par av ögonsminkningarna från ögonskuggepaletten från Marc Jacobs som jag har skrivit om här.

In English: I’m loving my new lipstick from Marc Jacobs. It has a matte finish, but with a creamy texture that doesn’t feel dry on my lips. It is reasonably long-wearing and it fades nicely, so if you forget to touch up your lipstick during the day, it’s not the end of the world. The colour is a gorgeus, deep autumn red.

 

5 thoughts on “Marc Jacobs Le Marc Lipstick – Miss Scarlet

 1. beautybydonnachic

  Sa du att du är modell också? 😍 Älskar allt med dessa bilder! Håret, ögonmejken, blusen och sist men absolut inte minst läpparna!! ❤ Är nästan besviken att jag köpte sköna mjuka Marc Jacobs New Nudes i nyansen Eat Cake när MJ släpptes på Sephora, (iofs den enda MLBB som jag nästan kan bära upp), när detta läppstift bara är drop-dead – gorgeous på dig! Men det är ju allt.
  Ha en skön helg vackra du!
  Kram!
  Lotta

  1. cultureofmakeup Inläggets författare

   Äsch då, *rodnar*. Tack för dina fina ord. Jag är hur nöjd som helst med den färgen, men jag såg så många snygga färger att jag nog måste köpa på mig fler, när budgeten tillåter. Och en snygg MLBB-nyans med den formulan var väl ett bra köp! Kram!

 2. Pingback: Vi får inte glömma utsidan … | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: