Fredriksborgs fästning

Firar min födelsedag på Fredriksborg,  ett jättemysigt hotell och restaurang vid Fredriksborgs fästning. Helt underbara omgivningar och superfina rum! Jag brukar inte lägga upp så mycket privat på bloggen, men är så tagen av det här stället att jag bjuder på en bildkavalkad.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

2 tankar på “Fredriksborgs fästning

    • Tack fina du! Ja, jag blev faktiskt mycket positivt överraskad. Det är oerhört fridfullt där, vilket jag verkligen behövde efter en ganska kämpig höst. Inget spa eller någon relaxavdelning eller så, men det behövdes inte. Det var som ett litet spa för själen kan man säga. Fantastiska vyer, stillsam miljö och väldigt mysiga rum. Plus fantastisk mat! De hade dessutom ett väldigt förmånligt fredagspaket, så inte så farligt dyrt blev det heller 🙂 Kan verkligen rekommendera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.