Frost

För ett par veckor sedan var jag och hälsade på familjen i Hälsingland. Hösten visade sig från sin bästa sida, och det var strålande klara och kalla morgnar. Jag blev så inspirerad av kontrasterna mellan den kallt skimrande frosten och det varmt gula solljuset så jag bestämde mig för att göra en sminkning på det temat.

20151018_085121 20151018_085513 20151018_085659

Jag blandade kallt ljusblått och silver på ögonlocket och använde varmare guldtoner under ögat. Jag blandade även ut det silvriga med små inslag av guld för att efterlikna solens reflexer i frosten. Först målade jag en vit mascaraprimer på fransarna och pudrade över glitter för att få dem att se frostbitna ut. Sedan målade jag ett lager vanlig mascara och lade en mörkare penna på undre vattenlinjen för att göra looken mer bärbar.

IMG_4926 IMG_4928 IMG_4973

2 tankar på “Frost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.