H&M Colour Essence Eye Pencil – Over the Taupe

Ingen har väl missat att H&M har släppt en sminkkollektion som har blivit ganska väl emottagen och fått goda betyg på kvalitet och prisvärdhet. Jag har läst mycket gott om ögonpennorna Colour essence eyepencil, så jag köpte hem två nyanser, Over the Taupe och Mighty Oak. Så här i efterhand kan jag tycka att det var lite onödigt att köpa två så snarlika färger, men båda var riktigt snygga på sitt sätt. Och de kostade bara runt femtiolappen, så jag kan ju köpa på mig ett större nyansutbud senare. För jag kommer garanterat att köpa på mig fler av dessa.

Jag tycker faktiskt att formulan är så bra som jag hört andra säga. Jag som inte har världens fastaste hud på ögonlocken uppskattar den lite mjukare formulan som glider på enkelt utan att dra i huden för mycket. Hållbarheten har jag inget att anmärka på, och färgen, ja det är beror ju på den personliga smaken. Min favoritnyans av de två jag köpte är Over the Taupe, se bilder nedan.

*Måste slänga in en disclaimer för mina ovårdade ögonbryn också. Jag håller på att spara ut dem, eftersom jag har en liten vision om lite tjockare och rakare bryn. Så man kan säga att jag är inne i en lite jobbig utväxtfas just nu.

IMG_5088

Inte helt korrekt färgåtergivning här pga. det varma solljuset, men i november får man njuta av det solljus som bjuds.

IMG_5104

Lite mer korrekt färgåtergivning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.