Clarins 5-color eyeshadow Palette 02 Pretty Night

Här är en sminkning jag gjorde med ögonskuggepaletten från Clarins jag vann häromveckan. Färgerna är superfina, men formulan lite hård. Pigmenteringen hade också kunnat vara bättre – jag fick packa på färg för att få önskad intensitet. Jag ska testa att applicera dem med en fuktad pensel nästa gång och se om det ger bättre effekt.

Läppstiftet Tawny Rose överträffade dock mina förväntningar med råge. När jag först såg färgen i hylsan tyckte jag att den såg ut som den sortens beige/ljusbrun som får mig att se död ut, men det visade sig vara en riktigt fin rosatonad my lips but better-nyans. Formulan är mjuk och återfuktande och aningen glansig i finishen. Kommer att passa alldeles utmärkt både till en saftig sotning och en mer naturlig look. Jag känner på mig att jag kommer att bo i detta i vinter!

IMG_5355 IMG_5358IMG_5404

2 tankar på “Clarins 5-color eyeshadow Palette 02 Pretty Night

  1. Läppstiftet är ju riktigt fint!! 🙂 Tyvärr reklamerade jag denna otroligt vackra palett pga en väldigt konstig doft som jag inte kunde vänja mig vid. Synd, för den hade många av de färger som jag vill ha. Och det syns ju på din sminkning, väldigt fint och snygga färger!
    Ha nu en fin lördag väl hemma igen vännen, och packa upp shoppingen lite smått… 😉
    Vad fick du ge förresten för Hourglass paletten i London?
    Kram! Vila nu i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.