Londonshopping, del 1: Hourglass Ambient light

Det första jag gjorde när jag kommit på plats i London var att styra kosan mot Space NK för att titta på Hourglass sortiment. Nu hade de inte standardutbudet från Hourglass hos den filial jag besökte, men de hade limited edition-paletten Ambient Lighting Edit, med tre lystergivande ansiktspuder, en bronzer och två rouge.

IMG_5297

Jag hade inte tänkt köpa just den här paletten, men ändrade mig när jag väl stod i butiken. Det här är ju ett ypperligt tillfälle att testa de olika produkterna i mindre format. För det ska ni vara medvetna om – pudren och rougen i den här paletten är betydligt mindre än de fullstora produkterna. För min del är det inget problem, eftersom jag sällan använder slut på rouge och puder, och dessa produkter känns väldigt dryga dessutom.

Jag har bara testat paletten en handfull gånger, men mitt första intryck är att den håller riktigt bra kvalitet. Jag gillar vanligtvis inte puder som mattar ner huden, men kan ibland vilja dämpa den värsta glansen från en nyapplicerad foundation. Pudren passar utmärkt för detta, eftersom de tar ned glansen men ger en diskret glöd i huden. Jag gillar inte heller när lyster känns ”applicerad”, ni vet när man liksom kan se var highlightern har applicerats. Ambient lighting-pudrena smälter in fint med huden, och ger en väldigt naturlig lyster.

Rougen/bronzern är riktigt pigmenterade, och man får vara lätt på handen för att inte få för mycket. Dessutom har de också en fin lyster utan att kännas för skimriga eller glittriga. Här nedan är ett par bilder där jag har använt pudren (jag använde de två mörkare i ansiktet och det ljusaste som highlighter) samt bronzern och mittenrouget. Priset då? 65 pund fick jag betala för den här, vilket är i saftigaste laget, men då får man också sex produkter av riktigt hög kvalitet. Visserligen inte full storlek, men dessa kommer att räcka länge länge hemma hos mig i alla fall.

Har ni testat ambient lighting-produkterna eller något annat från Hourglass? Vad tyckte ni?

IMG_5404

20151118_102108 (1)

 

3 tankar på “Londonshopping, del 1: Hourglass Ambient light

    • Racl! Ja jag har nog inte läst en enda dålig recension om dessa produkter tror jag. Jag är riktigt nöjd med mitt köp – trots att det är en dyr produkt känns det som om man får valuta för pengarna.

  1. Pingback: Hourglass Ambient Lighting Edit – Surreal Light | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.