Londonshopping, del 3 – Charlotte Tilbury

Jag tyckte ett tag att jag var ganska återhållsam med shoppingen i London – ända tills jag hamnade på Selfridge’s vid Charlotte Tilbury-disken. Jag köpte läppstiftet Red Carpet Red ur deras Matte Revolution-serie, som jag älskar. Sedan frågade jag expediten vad jag absolut inte fick missa från Charlotte Tilbury, och hon tipsade om deras lystergivande primer och deras lätta foundation.

IMG_5573 IMG_5576Lystergivande primer med ett subtilt och varmt guldskimmer som ska ha anti-ageing-effekt. Har bara testat ett par gånger, men gillar den diskreta glöden jag får med den här. Den passar för övrigt mycket fint ihop med Light Wonder Foundation. Pris 38.50 GBP.
IMG_5580

Light wonder – lätt foundation med mycket lyster. Har bara testat ett par gånger, men gillar formulan. Den är superlätt och märks knappt på huden men täcker/neutraliserar ändå bra. Ska testa lite mer innan jag ger något mer ingående omdöme. Pris 32 GBP. Jag har den ljusaste nyansen 2 Fair.

IMG_5597

Matte Revolution Lipstick i nyansen Red Carpet Red. En klassisk röd i den fantastiska formulan Matte Revolution. Jag ångrar faktiskt att jag inte köpte på mig fler färger när jag hade chansen. Det här är min absoluta favoritformula när det gäller matta läppstift. Applicerar mjukt som smör, torkar inte ut läpparna och sitter förvånansvärt bra med tanke på den mjuka formulan. Kostar 23 GBP.

4 tankar på “Londonshopping, del 3 – Charlotte Tilbury

  1. Men vilken underbar Londonshopping du gjort Therese!! 😍😍😍 Jag är såå galet sugen på att prova Charlotte Tilbury!! Men skulle inte veta i vilken ände jag skulle börja! Definitivt primer och absolut läppstiften vet jag nu tack vare dig! Jag ska spana på vad onlinebutikerna kan tänkas ta för dessa mjuka härliga matta läppstift! Oh lucky girl med all denna suveräna shopping! 😃👌
    Kram på dig! ❤

    • Ja jag är fortfarande lite shoppinghög ☺☺☺ Deras bas- och läpprodukter gillar jag skarpt, och de verkar vara populära i allmänhet. Läppennorna ska vara riktigt bra har jag hört, men har inte testat själv.

  2. Är såå himla sugen på mycket från detta märke. Passar foundation till en kombinerad hy, dvs håller den sig någorlunda matt under dagen eller flyter den iväg? /Lena

    • På mig sitter den bra, men jag har yttorr hud också, så brukar inte uppleva att foundations smälter. Annars har de en annan, mer täckande formula också. Kan tänka mig att den är lite mer anpassad för blandhy/fet hy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.