Londonshopping, del 5: Hudvård från Pixi

När jag var i London måste jag ju titta förbi Pixi-butiken i Foubert’s place och kolla in deras sortiment. Jag hade redan bestämt mig för att köpa kultförklarade Glow Tonic. Glow Tonic är en milt exfolierande toner som innehåller bland annat aloe vera och trollhassel. Den ska ta bort döda hudceller och ge huden ett fräscht glow. Caroline Hirons är en av många som sjungit den här tonerns lov, så jag ser verkligen fram emot att sätta den på prov.

Hydrating Milky Mist är en mist som du kan använda före serum som ett steg i din hudvård eller ovanpå makeupen. Den innehåller hyaluronsyra som ska verka återfuktande, och en kombination av svarthavre, provitamin A och linolsyra som ska minska rodnad och lugna irriterad hy. Jag tyckte att detta lät perfekt för mig med rosacea. Nu återstår bara att hårdtesta och se om den håller vad den lovar!

IMG_5601

2 tankar på “Londonshopping, del 5: Hudvård från Pixi

    • Jag kan inte säga att jag fått några synbara resultat än, så klart, men jag tycker att båda produkterna är sköna, och efter att jag började använda Glow tonic tycker jag att huden håller sig renare mellan ”storstädningarna” – det vill säga den mer ordentliga exfoliering jag brukar göra ungefär en gång i veckan. Jag har ju känslig hy, och har inte upplevt att den här är för stark för mig. Misten upplever jag som väldigt skön och svalkande/lugnande, och funkar utmärkt att fixera sminket med. Den kommer nog att uppskattas ännu mer till sommaren kan jag tänka, men jag gillar den redan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.