Min go-to sminkning på vardagar

Jag är lite anti konceptet ”vardagssminkning” när den används i betydelsen ”neutral sminkning om man vågar ha på jobbet”. Jag har gärna färgstarka läppar, sotade ögon eller något annat uppseendeväckande på jobbet. Men den senaste tiden har jag varit väldigt trött och därför inte haft ork eller tid att göra några arbetade sminkningar.

Min standardlösning när jag har sovit en kvart för länge men ändå vill ha något hyfsat effektfullt är att dra Laura Merciers caviar stick i nyansen Moonlight. Över det duttar jag på ett skimrande pigment från Sigil Inspired. Jag älskar just den här nyansen med det blå skimret. Det är subtil och effektfullt och kräver inte en massa arbete – det är bara att dutta på med fingarna. På med läppglans eller läppstift och ut genom dörren.

IMG_5659 IMG_5664 IMG_5655

1 tanke på “Min go-to sminkning på vardagar

  1. Pingback: Shu Uemura custom quad palette + mina glitterfavoriter | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.