Färg i vardagen

Apropå det senaste inlägget tänkte jag visa upp en sminkning där jag faktiskt orkat gå upp i tid och lägga lite mer tid (och färg) på ögonen. Här blev det en ganska sotad look i en blå, lila och rosa färgskala. Den här sminkningen gjorde jag för någon vecka sedan, men jag har för mig att alla färgerna kommer från Sleeks Vintage Romance-palett.

IMG_5681 IMG_5692 IMG_5695

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.