Sminkning med HM Colour Essence Eye Cream

Här kommer ett par sminkningar med mina två nya krämskuggor från H&M:s nya(ish) sminkserie. Jag gillar verkligen de här skuggorna. De är lättjobbade, välpigmenterade och sitter bra när de väl har torkat. De funkar utmärkt att användas för sig själva eller som bas under en puderskugga. I sminkningarna nedan har jag gjort ett litet mellanting, kan man säga.

Eyelook Colour Essence Eye Cream Khaki Brocade

 

Här använde jag Khaki Brocade över hela det rörliga ögonlocket. I den yttre kanten blandade jag mörkgrönt och mörkbrunt för att rama in ögat lite. Mitt på ögonlocket lade jag en skimrande ljusgrön skugga för extra dimension. Alla dessa tre skuggor kommer från Sleek-paletten Garden of Eden. Längst in har jag bara Khaki Brocade, och allra längst i ögonvrån har jag ett ljust skimmer, minns inte riktigt vilket.

Eyelook Colour Essence Eye Cream After hoursHär har jag lagt After Hours över hela det rörliga ögonlocket och tonat ut med en ljusbrun skugga i globlinjen. Mitt på ögonlocket har jag duttat lite glitter från Bellapierre med fingrarna. Bilden ovan är tagen i dagsljus men inte i direkt solljus.

Eyelook Colour Essence Eye Cream After hours-2

Den här bilden är tagen i direkt solljus och badabling – titta vad som hänt med det diskreta skimret från den tidigare bilden. Nu var det inte glittret från Bellapierre som var huvudfokus i det här inlägget, men alltså. Det här glittret jazzar upp vilken halvtråkig sminkning som helst!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s