bareMinerals Supreme Finisher och Blooming Blush Brush (pressutskick)

bareMinerals har nyligen lanserat fem nya borstar, och jag har fått hem två av den för påseende, nämligen Supreme Finisher och Blooming Blush Brush.

IMG_5903

Supreme Finisher är en fluffig puderborste med syntetiska strån. Den är riktigt mjuk och skön, och jag gillar det lite mindre omfånget. Ni vet de där gigantiska puderborstarna med diameter som ett kastrullock? De ser härligt lyxiga och fluffiga ut, men det är tji att få ner dem i en normalstor puderdosa, och de blir således helt oanvändbara. Den här borsten har en behändig storlek, fördelar pudret jämnt över ansiktet och känns mjuk och skön mot huden. What’s not to like? Priset kanske – den är rätt så dyr. Men är det något som är värt att investera i är det en borste i bra kvalitet. Rekommenderat pris: 345 kr.

bareMinerals Supreme Finisher

bareMinerals Supreme Finisher

Blooming Blush Brush är en snedklippt borste av naturhår. Den kan användas för att applicera rouge och och bronzer/shading. Jag har mest använt den för lätt shading, och tycker att den fungerar utmärkt. Jag har tidigare en nästan exakt likadan borste från Make up Store (samma utseende, form, storlek). Funktionen är också Skillnaden mellan dessa två är att BM-borsten är mjukare och känns skönare mot huden, samt att den inte fäller hår, vilket MUS-borsten gjorde från dag ett. När jag köper borstar själv brukar jag dock alltid välja borstar i syntethår, och jag hade hellre sett att den här borsten också var syntetisk. Det är det enda jag har att säga emot den. Rekommenderat pris: 295 kr.

bareMinerals Blooming Blush Brush

bareMinerals Blooming Blush Brush

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.