Mellandagsfynden

Jag hoppas att ni har haft en fin jul och sköna, avkopplande mellandagar. Jag älskar mellandagarna, de är min favoritdel av julen. Helt kravlösa, lugna och dåsiga. Så värst mycket mellandagsrea har det inte blivit, men häromdagen åkte vi på en liten tur till Ljusdal och Bollnäs, och i Bollnäs fyndade jag ett par necessärer på Lindex. Det var länge sedan jag hade någon ordentlig necessär. Sedan min senaste gick sönder har jag i princip bara haft sladdriga, ostadiga gratisvarianter som jag fått med på köpet när jag handlat något annat. Inget fel på dem i och för sig, men de är inte så genomtänkta och har ganska risig kvalitet.

IMG_7034De här necessärerna är kanske inga lyxvarianter, men de är stabila och rymliga och har en del smarta lösningar som jag gillar.  IMG_7035Den mindre necessären är kompakt men rymlig, och jag tänker att det skulle passa perfekt till mindre artiklar, t.ex. läppstift, mindre krämtuber och burkar osv. Om jag bara är borta över en weekend och jag packar kompakt skulle den här räcka till allt mitt smink och all min hudvård. IMG_7036Jag gillar att den har två separata fack, så man kan dela upp packningen i t.ex. smink och hudvård eller läppstift och läppennor, så att inte allt ligger och skvalpar i en enda röra.
IMG_7040Den stora väskan är en ordentlig sak som jag kommer att använda när jag är borta längre perioder, t.ex. när jag är i Hälsningland några veckor i sträck. IMG_7043Den har två stora, rymliga fack och en mindre, löstagbar väska som är perfekt förvaring åt t.ex. ögon-och läppennor eller penslar. Den här är jag mest glad över, eftersom jag alltid måste packa flera necessärer när jag är borta längre perioder. Jag lider av svår beslutsångest och har således svårt för att bara packa ”det allra nödvändigaste”. Jag vill kunna ha valmöjligheter både i min hudvård och i mitt sminkkit, så därför blir det en hel del produkter. Den här väskan kommer att svälja en hel del.IMG_7045

Det var faktiskt mina enda mellandagsfynd, förutom ett par pyjamasbyxor, men dem behöver ni inte se, tänker jag 🙂 Har ni fyndat något?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.