Gott nytt år!

Så har vi då kommit till årets sista dag. Jag kommer inte att göra någon sammanfattning eller tillbakablick eller sammanställning av mina favoritprodukter under 2015. Jag älskar att läsa andras listor, men jag är mindre förtjust i att göra sådana själva.

Jag brukar heller inte ge några nyårslöften, däremot har jag och min man de senaste åren satt upp mål för det kommande året som vi vill uppnå. Vi ska sätta oss och skriva ned målen för 2016 imorgon kväll, titta tillbaka på förra årets mål och se vilka vi har uppnått och vilka vi behöver jobba vidare på. Det är jätteroligt! Brukar ni ge några nyårslöften? Hur ser de ut i år i så fall?IMG_9406red

Här är en bild på förra årets nyårssminkning. Kvällens sminkning kommer att bli helt annorlunda, men har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska göra. Det får ni se en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.