Nyårssminkningen och -frisyren

Så här såg jag ut på nyårsafton. Sminkningen var inspirerad av 20-talet och färgerna i min paisleymönstrade klänning. Jag körde en dubbel eyeliner i svart och guld, och på det rörliga locket hade jag en färg som plockade upp färgen på klänningen. Runt detta sotade jag  globlinjen i en lite ”ledsen” form, som var typiskt på 20-talet.

nyårssminkning ögon nyårssminkning ögon_2 nyårssminkning ögon_3

Håret rullade jag upp på papiljotter. Jag är världssämst på hår, men efter att ha blivit inspirerad av fina Whinar bestämde jag mig för att våga. Det var lite pyssligt att få upp hela mitt ganska långar hår på rullar. Dessutom hade jag inte något eget supply, så jag fick skrapa ihop diverse kvarlevor från 70-talet som låg och skräpade i barndomshemmet. Men det funkade det också, även om det var ganska olika storlek på rullarna. Jag har absolut fått mersmak, och jag kommer att köpa en uppsättning rullar i lite mer enhetliga storlekar som jag kan använda framöver.

Nyårsfrisyr

 

2 tankar på “Nyårssminkningen och -frisyren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.