Lästips

Jag vill bara tipsa om ett par grymma blogginlägg från ett par av mina bloggarkollegor som ni bara inte får missa. Många av er har säkert redan läst dem, men om ni skulle ha råkat missa dem måste ni göra något åt det nu.

Det här inlägget av Annahita handlar om att anpassa sig för att behaga killar, och framför allt vad som händer med en när man slutar att göra det. Jag känner igen mig så extremt mycket i rädslan för att verka sur.

Det här inlägget av Ida Kyllerman handlar om det obegripliga i att killar alltid har en massa åsikter om hur och varför vi sminkar oss, och att de tar för givet att vi gör det för deras skull (*himlar med ögonen*).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.