Daisy Beauty Expo 2016

I morgon går Daisy Beauty Expo 2016 av stapeln, och jag är en av de lyckliga som fått en inbjudan. Daisy Beauty Expo 2015 blev verkligen eventens event, och om mina förväntningar var höga förra året så är de skyhöga i år! Ser fram emot att träffa alla trevliga bloggkollegor, lyssna på intressanta föreläsningar och riktigt nörda ner mig i olika hudvårds- och sminkingredienser. Jag är sjukt peppad alltså, och kommer givetvis att återkomma med rapport. För liverapportering, följ mig på Instagram. Jag heter cultureofmakeup där också.

DB_Expo_2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.