Vardag igen

Nu är det vardag igen, och det känns som att det finns ett uppdämt behov av naturliga och mer vardagsaktiga sminkningar efter några veckor av nästan uteslutande glittriga festsminkningar. Jag har sett flera ”no makeup-makeup-tutorials” som har ploppat upp lite här och där. Jag har själv gottat mig en del i beige, brunt och allehanda nudenyanser. Till det passar Pürminerals-paletten ”Love your Selfie” alldeles utmärkt. Jag hade den med mig under julvistelsen hos mina föräldrar, och jag använde den flitigt under mellandagarna och efter nyår. I dag börjar förresten vardagen på riktigt för mig, för julledigheten är över, och jag jobbar första dagen på mitt nya jobb. Wish me luck!

Love your Selfie eye makeup Love your Selfie eye makeup Love your Selfie makeup

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.