Eucerin Hyaluron-filler

Direkt efter att jag varit på Daisy Beauty Expo fick jag packa resväskan och åka iväg på jobbresa i två veckor. Kvar hemma har jag ett berg av osorterade arbetsprover som jag längtar efter att gräva ner mig i när jag kommer hem.

image

Något som jag lyckades snappa med mig i förbifarten innan jag åkte var de här praktiska reseförpackningarna av Eucerins Hyaluron-filler dag- och nattkräm.

Har bara hunnit testa några dagar ännu, så jag kan inte säga något om det långsiktiga resultatet förstås. Men mitt första intryck är att detta är två heavy duty-återfuktare som verkligen håller den värsta vintertorkan stången. Min hy är typen som ständigt känns liiite stram, oavsett vilken ”superåterfuktande” kräm jag har använt. Med de här krämerna har jag inte känt av någon stramande hud.

Återstår att se om det intrycket består när krämerna sätts på prov i det torra och kalla Sverigeklimatet när jag kommer hem också. Dessutom har jag en massa annat intressant att testa från Eucerin också. De var en av de positiva överraskningarna på mässan. Deras sortiment är mycket bredare än jag hade någon aning om. Min bild av Eucerin hittills har varit begränsad till superlugnande ”akutkrämer” som man tar till när huden håller på att ramla av samt sköna men lite anonyma duscholjor och kroppskrämer. Så fel jag hade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.