Testar Pürminerals Double Ego Eyeliner Bali

Jag tänkte visa er Double Ego Eyeliner från Pürminerals, en dubbel ögonprodukt som har en eyeliner med filtspets i ena änden och en kajal i den andra. Färgen heter Bali och är en vacker blågrön nyans. Både kajalen och eyelinern är välpigmenterade. Kajalen är lite mörkare än eyelinern och är tillräckligt precis lagom mjuk för att glida på lätt och jämnt. Eyelinern har en tunn filtspets med lagom mycket stuns i, som gör det enkelt att dra en skarp linje. Båda produkterna får tummen upp av mig alltså. Jag ska avvakta och se hur eyelinern håller i längden – vissa filtspetsliners har ju en tendens att torka ut efter ett par användningar, men jag hoppas verkligen att den här inte hör till den kategorin. Om den här håller sig fräsch rimligt länge kommer jag definitivt att köpa fler nyanser.

IMG_6733 IMG_6734

När jag skulle testa den häromdagen tänkte jag bara lägga en tunn linje längs franslinjen, men rätt vad det var hade det blivit lite mer än så … Jag jobbade in kajalen närmast franslinjen och mellan fransarna och lade sedan över eyelinern i en tjock vinge över hela ögonlocket. Sedan duttade jag lite ögonskugga i en liknande, men lite ljusare nyans över för att fixera.

purminerals_double ego_bali_2 purminerals_double ego_bali_4 purminerals_double ego_bali_6

4 tankar på “Testar Pürminerals Double Ego Eyeliner Bali

  1. Vilken snygg nyans! Jag har haft och använd min Double Ego sedan de lanserades, och den är still going strong. Min håller åtminstone och är ingen besvikelse som så många andra varianter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.