The Palette Challenge – Sleek iDivine palette Oh So Special – look 3

Nu har jag kommit till den sista looken med Sleek iDivine palette Oh So Special. De enda två skuggorna som fanns kvar att testa var guldfärgade Gift Basket och gråblå Glitz. Jag var lite tveksam till att kombinera dessa, men jag gjorde det i alla fall, och de passade bättre ihop än jag hade trott. Jag suddade uppåt och utåt med beigefärgade The mail och naturvita Bow. Ögonpennan är för övrigt Diorshow Waterproof Eyeliner i Backstage Blue.

IMG_7384 - kopia (2)

Oh so special glitz + gift basket Oh so special glitz + gift basket_2 Oh so special glitz + gift basket_3Här en bild tagen i direkt solljus så att det fina skimret kommer fram bättre.

Det var hela Oh So Special-paletten. Det här var så roligt, och jag har gjort mer än en sminkning som jag troligtvis inte tänkt på att göra om det inte hade varit för den här utmaningen. Jag ser fram emot att ta itu med nästa palett. Det blir något lite nyare, stay tuned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.