Tre som tog slut: Cicamed, Bliss och md formulations

image

När jag var bortrest i ett par veckor hade jag laddat upp med reseförpackningar av olika produkter som jag sedan gjorde slut på allteftersom resan gick. Det blev en hel del tomma reseförpackningar innan det var dags att åka hem.

Här ovan ser ni Cicamed Antioxidant Cleanser,  Bliss Fabulous Makeup Melt och md formulations Vitaplus Illuminating Masque.

Cicamed Antioxidant Cleanser
En rengöringsgel som tar bort allt smink riktigt effektivt,  även vattenfast  ögonsmink. Min torra hy brukar föredra lite krämigare och oljigare rengöringar,  men den här funkar ändå oväntat bra för att vara en gel.

Köpa igen? Nja,  jag skulle nog inte ha den här som huvudsaklig rengöring, eftersom min hy nog skulle bli lite torr i längden. Men kanske som en backup de gånger jag jag extra mycket smink eller vattenfast smink.

Bliss Fabulous Makeup Melt
Den här rengöringen lanserades i början av 2015 och marknadsfördes som en allt i ett-rengöring som smälter till en olja på huden och tar bort allt smink,  även ögonsmink. Visst är den skön att använda, men jag tycker nog inte att den tar bort ögonsminket särskilt bra,  och definitivt inte lika bra som rengöringen från Cicamed. Jag har använt den som en andra rengöring efter mitt rengöringsbalsam från Emma Hardie,  för att få bort de sista resterna.

Köpa igen? Inte köpa, däremot har jag en fullstor förpackning av denna som jag fick som arbetsprov för ett tag sedan. Jag nog kommer att använda den på morgonen, när jag inte behöver få bort en massa smink. När arbetsprovet är slut kommer jag nog inte att köpa en ny.

md formulations Vitaplus Illuminating Masque
En ansiktsmask som ska verka uppljusande och jämna ut hudtonen. Den är skön att använda och huden känns len och återfuktad efteråt. Men någon långvarig effekt har jag inte märkt av. Jag har ju inte heller använt den särskilt regelbundet,  så det kanske inte är produktens fel att mina pigmentfläckar inte tackat för sig och återvänt dit de kom ifrån.

Köpa igen? Med tanke på att md formulations inte längre finns i Sverige (eller överhuvudtaget?) Så kan jag väl säga med säkerhet att det kommer jag inte att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.