The palette challenge: Maybelline The Blushed Nudes*

Nästa palett i min palettutmaning här i bloggyn är Maybellines nya palett The Blushed Nudes, som jag fick som arbetsprov på Daisy Beauty Expo 2016. Det här är en sober och skimrig historia som går i pudrigt rosa/grått/brunt. För er som har suktat efter Urban Decays Naked 3-palett men inte riktigt velat investera de pengarna kanske det här kan vara ett budgetalternativ värt att överväga. Paletten släpps vecka 5, och det rekommenderade priset ligger på 169 kr.

Maybelline_The blushed nudesEftersom jag är bloggvärldens genom tiderna sämsta swatchare (ni som har sett mina swatches vet vad jag menar) skippar jag det i det här inlägget och länkar helt fräckt till Camelliss utmärkta swatches. Men ett antal ögonsminkningar med den här paletten kommer snart att finnas i en blogg nära dig – håll utkik!Maybelline_The blushed nudes_2

*Den här produkten har jag fått som pressprov, vilket innebär att företaget har gett mig produkten för påseende, utan krav på motprestation. Det påverkar inte min bedömning av produkten. Mina åsikter kan inte köpas, och eventuella samarbeten kommer alltid att vara tydligt utmärkta. 

2 tankar på “The palette challenge: Maybelline The Blushed Nudes*

  1. Pingback: The Palette Challenge: Maybelline The Blushed Nudes – look 1 | Culture of make-up

  2. Pingback: The Palette Challenge: Marc Jacobs Style Eye-Con – The Dreamer | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.