Nytt från Dr Temt

IMG_7730

När jag var på Daisy Beauty Expo för ett par veckor sedan träffade jag de trevliga tjejerna från Acasia Hudvård. De har både en salong och en nätbutik där du kan köpa hudvårdsprodukter.

Förutom de arbetsprover som delades ut på mässan (kommer i ett senare inlägg) fick jag också personliga hudvårdstips anpassade till min hudtyp, som de postade till mig efter mässan. Sånt gillar vi – det borde fler företag och PR-byråer ta som exempel.

Eftersom jag har rosacea blev jag tipsad om Dr Temts Resolution-serie, som innehåller milda och lugnande produkter anpassade för känslig hud. De produkter som jag fick hem var:

Dr Temt Resolution Toner
Enligt produktinformationen en milt rengörande och uppfriskande toner. Innehåller havtorn och humle som stärker kärlväggarna och har en lugnande verkan.
IMG_7735

Dr Temt Resolution Treatment Serum
Enligt produktinformationen ett lätt serum som återfuktar, dämpar rodnad och skyddar hudens struktur. Innehåller bland annat kamomillextrakt (antiinflammatoriskt), mandelolja (närande och lugnande), ringblomsextrakt (reparerande) och en massa andra ingredienser som har lugnande, återfuktande eller reparerande effekt.
IMG_7732

Dr Temt Resolution Mask
Enligt produktinformationen ska den lugna och stärka huden och jämna ut hudtonen. Detta med hjälp av mandelolja, kamomillextrakt, tigergräs och humle.
IMG_7737

Jag har bara använt produkterna i ungefär en vecka ännu, så jag kan ännu inte säga något om funktionen, mer än att jag gillar känslan på huden. Jag får testa i några veckor och återkomma!

 

5 tankar på “Nytt från Dr Temt

  1. Jag har den masken och gillar den starkt. Lugnar min hud bra, sover ofta med den. Huden är då bra återfuktad och ingen rodnad syns. Att den sen doftar gott gör inte saken sämre. Blir nyfiken på de andra produkterna du skrivit om. Ska bli intressant att se vad du tycker om dem.
    Hälsningar Mona

  2. Pingback: IPL-behandling hos Acasia | Culture of make-up

  3. Va kul att testa grejerna och få en helhet, jag älskar ögoncremen från märket, sugen på övriga sortimentet också 🙂 Nyfiken på om de är bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.