Tre som tog slut: Maria Åkerberg och Prismologie

Jag fortsätter min genomgång av minisar som tog slut under min utlandsresa. Den här gången är det body lotion och hårbalsam från Maria Åkerberg samt kroppsskrubb från Prismologie.

image

Maria Åkerberg Body Lotion Bergamott & Sandalwood
En lätt kroppslotion som i min näsa doftar väldigt gott – men jag är också svag för både bergamott och sandelträ. Dock är den här lite väl lätt för mig under vinterhalvåret. Kan tänka mig att den kommer bättre till sin rätt på sommaren.

Köpa igen? Ptja,  om jag behöver en lite lättare kroppslotion till sommaren kommer den här helt klart vara ett alternativ,  mest för doftens skull.

Maria Åkerberg Hair Conditioner Energy Rosemary & Lemongrass
Den här doftar örtigt ekoaktigt, om ni förstår vad jag menar. Jag gillar det,  men vet att inte alla gör det. Funktionen är mer än godkänd. Jag var utan hårborste hela första veckan av min resa,  och jag klarade mig utan tovor i håret,  trots att jag har tjockt och rätt så långt hår numera.

Köpa igen? Tveksamt. Jag gillar det som sagt,  men kanske inte så mycket att jag kommer att köpa just det om/när det blir dags att byta ut mitt hederliga gamla apoteksbalsam.

Prismologie The Red Hour Foaming Body Scrub with Cedarwood and Ruby
Den här skrubben fick jag i födelsedagspresent av Space NK. Jag skulle egentligen ha fått en handkräm från Caudalie, men de hade inte den i den butik jag besökte, så jag fick den här i stället. Den innehåller något som de kallar ”ruby powder” som jag inte lyckats luska ut vad det faktiskt är. Om skrubben verkligen innehåller rubiner så känns det lite väl extravagant stå och spola  ner den i avloppet, speciellt när den inte är någon wow-produkt i sig.

Inte så att den är direkt dålig, men för ett fullsizepris på 35 pund förväntar jag mig något utöver det vanliga. Det här är en helt vanlig skrubb, och med vanlig menar jag lite småtråkig. Och för övrigt inte alls foaming som namnet antyder. Inte för att jag är nån skumfantast, men rätt ska vara rätt. En skrubb ska – förutom att exfoliera – dofta gott, kännas lyxig, och gärna vara lite oljig/krämig och återfuktande. Den här gjorde ingetdera. Det enda som antyder lyx är priset och, för all del, namnet.

Köpa igen? Eh, nej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.