Dr Temt Magic Lashes – efter 8 veckor

IMG_7758

I december köpte jag Dr Temt Magic Lashes som en klapp på axeln-present för att jag fått ett nytt jobb. Nu har det gått ca 8 veckor så jag tänkte att vi skulle titta på hur det har gått. Enligt säljinformationen ska Dr Temt kunna ge upp till 3 mm längre fransar.

IMG_7336 (2)

Här ovan ser ni hur mina fransar såg ut när jag började använda Magic Lashes. Jag har applicerat serumet varje dag i ca 8 veckor, och efter ca 5 veckor började jag ana att något började hända, även om det var knappt skönjbart. Efter 8 veckor ser mina fransar ut som på bilden nedan.

IMG_8174 (2)

Som ni ser har ungefär hälften av fransarna blivit betydligt längre än på före-bilden. När de kortare fransarna väl vuxit ut till full längd hoppas jag på både riktigt långa och riktigt fylliga fransar. En lite oväntad effekt är att mina fransar har blivit mer böjda. Men jag har en lätt böj på mina fransar, så det kanske bara är en naturlig effekt av att fransarna blir längre, jag vet inte.

Allt sammantaget har fransarna vuxit bra under de första åtta veckorna, men jag kommer att vänta i några veckor till och innan jag ger något slutgiltigt omdöme, för jag tror inte att alla mina fransar har vuxit klart än. Jag återkommer med uppdateringar.

2 tankar på “Dr Temt Magic Lashes – efter 8 veckor

  1. Pingback: The Palette Challenge: Marc Jacobs Eye-Con The Dreamer – Look 3 | Culture of make-up

  2. Pingback: Tre produkter för fantastiska fransar | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.